В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 11 ноября 2018 г.

Cashew Mozzarella That Melts

This recipe for vegan mozzarella is fantastic because it is
so simple – you only need five ingredients. All you need is a little patience and you will have delicious gooey mozzarella that will taste like it's fresh from the countryside of Italy.

Cashew Mozzarella That Melts [Vegan, Gluten-Free]


Ingredients

  • 3.5-ounces cashews
  • 1 2/3 cups water
  • 2 tablespoons psyllium powder
  • 2 tablespoons lemon juice
  • 1/2 teaspoon salt

Preparation

  1. 1.Cover the cashews with water. Let the nuts soak for at least 6 hours.
  2. 2.Put the psyllium powder with the of water in a bowl and let it soak for two hours, until it has a gelatinous consistency.
  3. 3.Drain the cashews and add them along with the soaked psyllium, lemon juice, and salt in a high-speed blender. Blend on high until the mixture is super smooth and creamy.
  4. 4.Pour into a 2-3 cup bowl and put it in the fridge for 4 hours or overnight.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cashew-mozzarella-that-melts/

Комментариев нет:

Отправить комментарий