В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 14 августа 2020 г.

Fermented Green Tomato Relish

fermented green tomatoes
Fermented green tomato relish is a probiotic-rich version of salsa verde. When you serve this, squeeze some fresh lime over it for an authentic Mexican flavor. You can use green tomatoes or tomatillos interchangeably in this recipe. 

Fermented Green Tomato Relish [Vegan]

Ingredients

  • 1 lb (453 g) green tomatoes or tomatillos
  • 1/4 lb (113 g) chopped onions
  • 2 cloves garlic, minced
  • 1 teaspoon crushed coriander seed
  • 1 tablespoon (18 g) salt
  • 1 1/2 cups (355 ml) filtered water

Preparation

  1. Rinse and finely chop the tomatoes. If you’re using tomatillos, remove the husks and wash them with a cloth to remove the sticky substance on the peel. Put the chopped tomatoes or tomatillos in a clean wide- mouth quart (1-L) jar.
  2. Add the onions, garlic and coriander to the jar.
  3. Mix the salt into the water to make the brine. Fill the jar with the saltwater brine, making sure to cover the tomatoes, but leaving room for the weight and expansion.
  4. Put a weight in the jar to keep everything under the brine and top the jar with a fermentation lid. Put the jar on a plate or small cookie sheet to catch any overflow.
  5. Set the jar in a cool place, out of direct sunlight, for 4 to 7 days. You can taste the relish any time after 4 days. If it needs to ferment longer, replace the weight and fermentation lid and ferment for a few more days.
  6. When the relish is to your liking, replace the weight and fermentation lid with a plastic storage lid and store the ferment in the refrigerator for up to 6 months.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/fermented-green-tomato-relish-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий