В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 14 августа 2020 г.

Fresh Peach Gelato

During the hot summer months, what you need is an ice-cold scoop of homemade peach gelato made with in-season, fresh peaches. No ice cream machine required! This recipe can be whipped up with minimal ingredients and effort.

Fresh Peach Gelato [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 5 peaches
  • 4.4 ounces soy yogurt, plain or vanilla
  • 1 tablespoon rice malt

Preparation

  1. Wash and dry the peaches. Cut into pieces while maintaining the peel and place them in the freezer for about 6 hours.
  2. Put the yogurt in the freezer as well.
  3. Place the peaches in a blender blend to reduce into a paste. Add the yogurt and malt if using. Operate until the mixture is creamy. Serve immediately or store in the freezer and stir every hour to keep it creamy. You can also pass it to the mixer just before serving if it solidifies.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/fresh-peach-gelato/

Комментариев нет:

Отправить комментарий