В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 6 августа 2020 г.

SALPICÓN TOSTADAS

ImagenReceta
These tasty and refreshing toasts of salpicón de res are the best option for this season of
heat, with its colorful and rich combination of avocado, purple onion and radish will leave you wanting more.

SALPICÓN TOSTADAS

Ingredients

8 Portions
  • 1 kilo flank steak
  • 1/2 onions
  • 4 cloves garlic
  • 3 leaves bay (laurel)
  • 3 tomatoes, diced and seedless
  • 1/2 red onions, finely cut
  • 6 radishes, diced
  • 3 serrano peppers, finely chopped, seedless
  • 3 tablespoons fresh coriander
  • 1/4 Romaine orejonas, cut into strips
  • 1/4 cups lemon juice
  • 3 tablespoons white vinegar
  • 1 pinch salt
  • to taste fried or toasted corn tortilla, To accompany
  • to taste avocado, To accompany
  • 1 pinch oregano

Preparation

Heat an express pot with water over medium heat, cook the beef, onion, garlic, bay leaves for about 1 hour. Chill
With the help of some forks, he unravels the meat.
In a bowl add the meat, the tomato, the purple onion, the radishes, the chile serrano, the coriander and the orejona lettuce.
Season with white lemon vinegar, oregano and salt to your liking. Serve on toast and accompany with avocado and oregano.
https://us.kiwilimon.com/recipe/meat-and-chicken/salpicon-tostadas

Комментариев нет:

Отправить комментарий