В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 6 августа 2020 г.

SALPICÓN CON ARROZ

ImagenReceta
This salpicón with rice will shine on your table. It is a quick recipe to make, very complete and healthy. Perfect to eat cold and enjoy it in the hot season.

SALPICÓN CON ARROZ

Ingredients

4 Portions
  • 1 on Knorr ® Rice to the Poblana
  • 2 cups flank steak, cooked, without salt and shucked
  • 1 cup roma tomato , seedless, in squares
  • 5 leaves Romaine lettuce, washed and disinfected
  • 1 3/4 cups Water
  • 2 teaspoons Knorr® Beef Broth, granulated
  • 1 tablespoon oil
  • 2 tablespoons white vinegar

Preparation

Pour the water into a pot and add the oil.
Empty the envelope of Knorr ® Rice to the Poblana, mix perfectly. Cover and let boil over high heat.
Lower the flame when it boils and cook for 10 more minutes. Let cool.
In a bowl, mix the skirt, tomato, lettuce and the spoon of Knorr® Caldo Sabor Res.
Integrate the rice bowl little by little. Add the vinegar and mix in an enveloping way.
Let stand for 5 minutes and serve.
https://us.kiwilimon.com/recipe/main-dishes/meat/salpicon-con-arroz

Комментариев нет:

Отправить комментарий