В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 8 августа 2020 г.

Sauerkraut Lasagna

Sauerkraut Lasagna
Who would have ever thought that sauerkraut and lasagna would be the perfect
combination? After trying this, you'll have a new favorite meal!

Sauerkraut Lasagna [Vegan]

Ingredients

Sauerkraut:

  • 1 cup of sauerkraut
  • 2 onions
  • 3 1/2 ounces smoked tofu
  • 1 tablespoon of oil
  • 2, 3 dashes of soy sauce
  • Salt pepper
  • (Gluten-free) lasagna sheets

Bechamel Sauce:

  • 25 1/3 ounces soy or oat milk
  • 2 bay leaves
  • 2 ounces vegetable margarine or coconut oil
  • 2 ounces gluten-free flour or normal wheat flour
  • nutmeg
  • salt and pepper

Yeast Melt:

  • 4 tablespoons yeast flakes
  • 2 tablespoons coconut oil
  • 3 teaspoons (gluten-free) flour
  • 1 teaspoon salt
  • 1 teaspoon mustard
  • 6 ounces water

Preparation

For the Sauerkraut:

  1. The sauerkraut drain in a colander, the onion peel and coarsely chop. Cut the tofu into small cubes and fry in the heated oil and turning for 2, 3 minutes and drizzle with soy sauce . Now add the onions and sauerkraut to the pan and simmer for about 10 minutes. Season with salt & pepper .

For the Bechamel Sauce:

  1. Melt the oil / margarine in a small saucepan, sprinkle in the flour while stirring and then pour in the milk. Now add the bay leaves to the saucepan and bring the sauce to a boil. Approx. Simmer for 10 minutes until the sauce is nice and creamy. Finally, season with salt, pepper and nutmeg and remove the bay leaves.

For the Yeast Melt:

  1. The coconut oil or margarine in a small pot melts and then with a whisk the flour into the mixture. Now add water, stir in the other ingredients and bring to the boil briefly. If the yeast melt is too thick, just add a little water.
  2. Now take a high casserole dish and cover the bottom with sauce, then a layer of lasagna, then a layer of sauerkraut and layer in the order until the ingredients are used up. Finally the yeast melt on top and everything in the oven at 400°F for approx. 45 min.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sauerkraut-lasagna-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий