В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 17 августа 2020 г.

Spicy Tofu With Mushroom Mince

Tofu with Mushroom Mince
This recipe is a somewhat similar to mapo tofu -- perfect if you're into spicy Chinese food!

Spicy Tofu With Mushroom Mince [Vegan]

Ingredients

For the Tofu:

  • 3 cloves garlic, minced
  • 8 ounces brown or shiitake mushrooms, minced / finely diced
  • 2 tablespoons doubanjiang (fermented black bean paste)
  • 1 block (400g) firm tofu, pressed and cut into cubes
  • 1 teaspoon cornstarch, for cornstarch slurry
  • 1 tablespoon water, for cornstarch slurry

For the Sauce Mixture:

  • 1 teaspoon red chili flakes, to taste
  • 2-3 teaspoon sugar, to taste
  • 1 tablespoon soy sauce, or use tamari / coconut aminos
  • 2-3 stalks green onion, sliced
  • 2 tablespoons sesame oil

Preparation

  1.  
    In a skillet, heat some cooking oil and add in the garlic, mushrooms, and doubanjiang.
  2.  
    Fry on medium heat for 7-8 minutes, until the mushroom mixture is fragrant, then add in the tofu and sauce ingredients.
  3.  
    Shake the pan back and forth to distribute the sauce, and cover the skillet. Let the mixture simmer for 5 minutes.
  4.  
    Stir in the cornstarch slurry and continue simmering (uncovered) until the sauce has thickened. Serve warm!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/spicy-tofu-with-mushroom-mince-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий