В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 10 августа 2015 г.

KOREAN STYLE TACOS WITH KOGI BBQ SAUCE

This is a great way to use your leftover pulled pork or roasted chicken. The BBQ Sauce from Kogi BBQ was created by Chef Roy to be strong flavored enough to match
the smokiness of BBQ’d pork or roasted chicken. You can add use kimchi (spicy pickled Korean cabbage) to top the tacos, or make a quick cucumber pickle like I have. The recipe for the quick cucumber pickle is below.
serves 4
1 pound cooked pulled pork or cooked shredded chicken
12 corn or flour tortillas
1/4 cup Quick Cucumber Pickle (below) or prepared kimchi (Korean pickled, spicy cabbage)
For the Kogi BBQ Sauce
2 tablespoons Korean fermented hot pepper paste (gochujang)
3 tablespoons sugar
2 tablespoons soy sauce
1 teaspoon rice wine vinegar
2 teaspoons sesame oil
http://steamykitchen.com/4474-korean-style-tacos-with-kogi-bbq-sauce.html?inf_contact_key=89fdbaafbefb3d4b94540539ebbbc27281efca8554ade03275cc3efc452f90b9

Комментариев нет:

Отправить комментарий