В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 2 марта 2016 г.

Butternut Squash Soup with Collards

butternut squash soup recipe
This recipe is me trying to avoid using coconut milk in a soup recipe.

Yield: 6-8 servings
Ingredients
  • 4 tablespoons olive oil, divided
  • 1/2 cup sweet onion, chopped
  • 2 cloves garlic, minced
  • 1 small butternut squash, peeled and cut into 1″ cubes (about 3 cups)
  • 3 cups good vegetable broth (I use Better Than Bouilllon No Chicken Broth)
  • 1 tablespoon dried thyme
  • 1/4 cup nutritional yeast
  • 2 packed cups collard greens, stems removed, and chopped
  • salt and black pepper, to taste
Cooking Directions
  1. In a soup pot or dutch oven, heat 2 tablespoons of the oil on medium and saute the onion and garlic until they brown just a bit. Add the squash, broth, and thyme. Bring to a boil, then reduce heat and simmer until the squash is tender, about 10 minutes.
  2. While that cooks, heat the rest of the oil in a frying pan on medium high. Add the collards and cook, stirring, until the collards become bright green and tender. Remove them from the heat and set aside.
  3. Once the squash is tender, turn off the heat, add the nutritional yeast, grab your immersion blender (or do this in batches in a standard blender), and puree the soup.
  4. Once the soup is pureed, add the collards back in and season with salt and pepper. Heat on medium just until everything is heated through again, and serve!
http://www.glueandglitter.com/main/2012/11/08/butternut-squash-soup-recipe-with-pan-fried-collards/

Комментариев нет:

Отправить комментарий