В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 23 марта 2016 г.

Cheese Puffs (Gougeres)


Cheese Puffs (Gougeres) – best and easiest recipe for puffy, light and airy French cheese
puffs. Loaded with mozzarella and parmesan cheese, so good!

Ingredients:
3/4 cup water
5 tablespoons (70g) butter
1/2 teaspoon salt
1/8 teaspoon freshly ground black pepper
1 cup plain flour
4 large eggs
3/4 cup grated mozzarella cheese
1/4 teaspoon minced parsley
1/2 cup grated parmesan cheese

Cheese Puffs (Gougeres) - best and easiest recipe for puffy, light and airy French cheese puffs. Loaded with mozzarella and parmesan cheese, so good | rasamalaysia.com
Method:
Preheat the oven to 425°F (220°C). Line a baking sheet with parchment paper.
In a medium sauce pan, bring the water, butter, salt and ground black pepper to a boil. Add the flour and stir until it forms a dough. Cook another 2 minutes to dry out the dough.
Transfer the dough to a bowl and let it cool slightly. Slowly add the eggs, one at a time and stir until well combined.
Add the mozzarella cheese and parsley, mix well. Using 2 tablespoons to round each ball of dough and drop it onto the prepared parchment paper. Set them 1.5″-2″ apart. Sprinkle some grated parmesan cheese on top.
Bake for 10 minutes at 425°F (220°C) and another 20-25 minutes at 380°F (190°C) until golden brown. Serve warm.
Cook’s Note:
You can use any type of grated cheese or herb for this recipe.

http://rasamalaysia.com/cheese-puffs-gougeres

Комментариев нет:

Отправить комментарий