В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 20 марта 2016 г.

Burmese Chicken Salad

22 Main Event Salads to Clean Out Your Fridge
All the ingredients were thoroughly coated with that pickled juice from the tea leaves, while
the crunchy beans added texture. The taste was subtly bitter, sour, and salty.
Burmese Chicken Salad

Burmese Chicken Salad

Author Notes: I love how each bite of chicken is infused with the blend of aromatic coriander, pungent fish sauce, and refreshing lime. Toss in some diced cucumber when you feel like having more crunch. Pair with some tea for a snack, or serve it as a side dish with rice and any gravy-based or curry dish.  —Giao Chau
Serves 2
  • 200grams cooked chicken (poached or roasted)
  • 1/2cup chopped cilantro leaves
  • 2hot chiles, like jalapeños, deseeded and thinly sliced
  • 2fresh shallots, thinly sliced
  • 3teaspoons lime juice
  • 2teaspoons fish sauce
  • 1teaspoon vegetable oil
  • 2tablespoons fried shallots
  • Salt and pepper, to taste
  1. Shred the chicken meat using hands or forks.
  2. Place the chicken and all of the other ingredients in a mixing bowl and gently toss. Season to taste, keeping in mind that the fish sauce itself is rather salty.
http://food52.com/recipes/40760-burmese-chicken-salad

Комментариев нет:

Отправить комментарий