В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 23 марта 2016 г.

Zenzai – Oshiruko (Sweet Red Bean Soup)

Zenzai (Red Bean Soup) Recipe | JustOneCookbook.com
Zenzai is a traditional Japanese dessert.  It’s a thick sweet soup consists of boiled azuki
beans and often served with mochi (rice cake).
Sweet azuki bean soup with sticky mochi is a comforting sweet for Japanese people in winter time.
Zenzai III
Zenzai (Red Bean Soup)
Author: 
Serves: 1
Ingredients
Instructions
  1. In a saucepan, heat anko and water and bring it to a boil. Add pinch of salt and mix well. Turn off the heat.
  2. Cut mochi in half/quarter (if you like) and place mochi in a toaster oven and toast (or bake at 400F) until puffed up and golden brown, about 10 minutes.
    Mochi 1
  3. When the mochi is nice and toasty take it out and put it in the Zenzai. Enjoy immediately but be careful and don't burn yourself.

http://www.justonecookbook.com/zenzai-red-bean-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий