В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 9 марта 2016 г.

Venezuelan Black Bean and Chorizo Soup

Venezuelan Black Bean and Chorizo Soup
A Venezuelan style black bean soup where the slightly sweet soup is perfectly
complemented by the spicy chorizo sausage!

ingredients
  • 1 pound dried black beans (about 2 cups), picked over, rinsed, soaked water overnight and drained
  • 1 tablespoon oil
  • 1/2 pound (cured as opposed to fresh) chorizo sausage
  • 1 large onion, diced
  • 1 red bell pepper, diced
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 2 teaspoons ground cumin
  • 7 cups ham broth or chicken broth or chicken stock or water
  • 1 tablespoon molasses
  • 2 tablespoons brown sugar
  • 2 tablespoons lime juice (~1 lime)
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Heat the oil in a large sauce pan over medium-high heat, add the sausage and cook until lightly golden brown, about 10 minutes, and set aside.
  2. Add the onion and cook until tender, about 5 minutes.
  3. Add the pepper and cook until just tender, about 3 minutes.
  4. Add the garlic and cumin and cook until fragrant, about a minute.
  5. Add the broth, beans, sausage, molasses and brown sugar, bring to a boil, reduce the heat and simmer until the beans are tender, about 45 minutes.
  6. Add the lime juice and season with salt and pepper to taste.
http://www.closetcooking.com/2016/03/venezuelan-black-bean-and-chorizo-soup.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20160308

Комментариев нет:

Отправить комментарий