В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 15 марта 2016 г.

Fruity Dessert Sushi With Cinnamon Vanilla ‘Rice’ [Vegan, Raw]


Instead of rice, this raw dessert sushi starts with a sweet mixture of blended banana, Brazil nuts, and coconut. The "sushi rice" bases are then wrapped in nori and topped with fresh fruit to create an adorably creative dessert. Serve these on a platter with a drizzle of fruit syrup, plus a little extra on the side for dipping.

FRUITY DESSERT SUSHI WITH CINNAMON VANILLA 'RICE' [VEGAN, RAW]

INGREDIENTS

  • 2 ripe bananas
  • 1 cup raw Brazil nuts
  • 1/2 cup shredded coconut
  • 1 lime juiced
  • 1 tsp vanilla extract
  • Pinch of cinnamon
  • 1 nori seaweed leave
  • 1 kiwi
  • 1 mango
  • 2 strawberries
  • 1/3 cup blackberries
  • 1/3 cup raspberries
  • 1/4 cup coconut meat

PREPARATION

  1. Blend the banana, nuts, shredded coconut, lime juice, vanilla, and cinnamon in a blender until combined. This is your “sushi rice.” Chill the mixture in refrigerator for 20-30 minutes.
  2. Remove the “sushi rice” from the refrigerator and, with your hands, shape it into the desired shapes.
  3. Cut the nori into strips, then, with damp hands, moisten the nori. Wrap it around the sushi rice.
  4. Slice the fruit and arrange it on top of the dessert sushi to your liking.
photoLena Ksanti is a Recipe Developer and Nutritionist in PureVeganFood. 
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/fruity-dessert-sushi-with-cinnamon-vanilla-rice/

Комментариев нет:

Отправить комментарий