В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 16 марта 2016 г.

Raspberry Macadamia Coconut Chia Pudding [Vegan]


In this recipe, coconut chia pudding is layered with creamy macadamia butter, raspberry purée, and fresh berries. This desserty breakfast is sweet, a little tangy, and creamy and refreshing, yet satisfying. This may be ideal for breakfast, but it also makes a great afternoon or midnight snack for when you're craving something sweet.

RASPBERRY MACADAMIA COCONUT CHIA PUDDING [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 1/2 tablespoons maple syrup
  • 3 1/3 tablespoons chia seeds
  • 1/4 teaspoon vanilla essence
  • 2/3 cup coconut milk
  • 1/3 cup almond milk (or any other non-dairy milk)
  • 3 1/2 tablespoons frozen or fresh raspberries
  • 1/2 cup any plant-based milk
  • 3 tablespoons macadamia butter
  • Fresh berries, for topping
  • Coconut flakes, for topping

PREPARATION

  1. To make the chia pudding, combine the chia seeds, coconut milk, almond milk, vanilla essence, and maple syrup in a jar, mix well, and leave to soak overnight.
  2. The next morning, make a thick raspberry purée by blending raspberries with a little bit of non-dairy milk.
  3. To serve, place macadamia butter in a serving dish, top with chia pudding, raspberry purée and then berries. Serve immediately.
photoFood photographer, stylist, and professional chef in the making. 
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/raspberry-macadamia-coconut-chia-pudding/

Комментариев нет:

Отправить комментарий