В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 15 марта 2016 г.

Lemon Poppy Seed White Chocolates [Vegan]


These lemon poppy seed white chocolates are deliciously creamy with a nice tart finish. The poppy seeds also give the treats a wonderful crunch at the end. With just six ingredients (if you consider the lemon zest and juice as one), these chocolates are super easy to make, whether it's a personal batch to keep around, or for a gathering. Just melt, pour, freeze, and enjoy!

LEMON POPPY SEED WHITE CHOCOLATES [VEGAN]

SERVES

~12

INGREDIENTS

  • 1/2 cup raw cacao butter, melted
  • 1/3 cup raw coconut butter, melted
  • 1/3 cup raw cashew butter
  • 3 tablespoons raw coconut nectar or maple syrup
  • 1 tablespoon organic lemon zest
  • 1/4 cup lemon juice
  • 2 tablespoons poppy seeds

PREPARATION

  1. In the top of a double boiler, melt the cacao butter and coconut butter over low heat being careful not to heat it above 118°F degrees.
  2. Add the cashew butter, maple syrup, lemon zest and juice, and poppy seeds and heat until it is all melted together, whisking it, until smooth.
  3. Pour into molds, and set in the freezer for about 30 minutes, until set.

NOTES

Store chocolates in the refrigerator.
photoAmy Lyons is the blogger and recipe writer
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/lemon-poppy-seed-white-chocolates/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=b6a0b45edb-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-b6a0b45edb-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий