В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 5 марта 2016 г.

The Magic of Slow-Cooked Root Vegetables


Slow cooking makes it simpler to fit from-scratch root-vegetable cooking into a busy
schedule; plus cooking at low heat for longer times results in sweet, tender and tastier veggies. Here’s how.
1. Start with
Whole vegetablesChoose 1–2 pounds washed, whole sweet potatoes, beets, fingerlings or russet potatoes. No need to peel. Skins can be removed after cooking. Whole veggies are best if cooked one type of vegetable at a time—to mix and match, see the chopped method, below.
Chopped vegetables1–2 pounds washed, peeled and cut into large, 1-inch chunks: carrots, parsnips, rutabagas, turnips or a mixture.
Add in (optional)
Herbs or spices: For classic savory taste, add sprigs of thyme, rosemary or marjoram, whole peppercorns or bay leaves.
Oil or butter: Drizzling the vegetables with 2–3 tablespoons of your favorite healthy cooking oil or organic butter will result in crispier skins (similar to roasting in the oven).
3. Cook
Set the cooker to low. Whole vegetables take approximately 6–8 hours; chopped, 4–6 hours. Can be kept on “warm” setting for up to 2 hours.
http://organicconnectmag.com/project/the-magic-of-slow-cooked-root-vegetables/

Комментариев нет:

Отправить комментарий