В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 9 октября 2016 г.

How to Make Soy Milk Kefir


It seems like everyone these days is crazy for kefir, a creamy fermented milk drink that is full of probiotics. If you love the idea of kefir, but you don't love dairy, try making your own version at home ... with soy milk! This two-ingredient recipe is as simple as can be (seriously, you don't really have to do much thanks to the magic of fermentation), and the result is slightly thick, perfectly tangy, and full of goodness for your gut. If you are soy-averse, try experimenting with other types of non-dairy milks and see which one you like the best! You can find ready-to-drink water kefir at your local health food store.

HOW TO MAKE SOY MILK KEFIR [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1/4 cup ready-to-drink water kefir, unflavored
  • 2 cups sweetened soy milk

PREPARATION

  1. Place water kefir and soy milk in a clean glass jar. Cover with lid and keep the jar at room temperature (between 72-78°F) to ferment for 24 hours. Serve as it is.
  2. The leftover soy milk kefir can be refrigerated. However, it will continue to ferment even at a low temperature. Separation of soy curd from the liquid soy whey is normal. The soy curd on top can be scooped out and used as soy cream cheese.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/how-to-make-soy-milk-kefir/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=fc8b7c9d07-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-fc8b7c9d07-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий