В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 7 мая 2018 г.

Dark Beer Mushroom Sauce

You can use whatever mushrooms you prefer to make this sauce because it just gets even better if you use a mixture of them. It’s a truly delicious, heartwarming recipe, that complements almost any side or main dish. Bonus? The leftover sauce is especially great cold on a warm slice of toast or with tofu scramble for breakfast.

DARK BEER MUSHROOM SAUCE [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 18 ounces mushroom of your choice
  • 1 onion
  • 2/3 cup of dark beer
  • 2/3 cup of non-dairy heavy cream (such as cashew cream)
  • 1 tablespoon nutritional yeast (optional)
  • 1 tablespoon chopped fresh rosemary
  • Salt and pepper

PREPARATION

  1. Chop the onion finely and quarter mushrooms. Add them to a large skillet with a few tablespoons of water and cook until onions are translucent.
  2. Turn heat on high and add beer. Cook for 1-2 minutes to evaporate the alcohol.
  3. Add cream, nutritional yeast, and rosemary, and cook until thickened, about 2 more minutes.
  4. Season with salt and pepper, and serve warm.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/dark-beer-mushroom-sauce/

Комментариев нет:

Отправить комментарий