В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 13 мая 2018 г.

Walnut-Crusted Artichoke Hearts

This recipe works well with cooked frozen artichoke hearts or canned or marinated artichoke hearts. They are best served hot as an appetizer accompanied by lemon wedges.

WALNUT-CRUSTED ARTICHOKE HEARTS

INGREDIENTS

  • 1/2 cup toasted walnut pieces
  • 3 tablespoons all-purpose flour, chickpea flour, or fine cornmeal
  • 2 tablespoons cornstarch
  • 1 teaspoon very fine lemon zest, optional
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1/4 teaspoon black pepper
  • 1/2 cup nondairy milk
  • Neutral vegetable oil, for frying
  • 1 1/2 cups cooked frozen or canned artichoke hearts, well drained and quartered
  • Lemon wedges, to serve

PREPARATION

  1. In a food processor, process the walnuts until finely ground.
  2. Add the flour, cornstarch, lemon zest, if using, salt, pepper, and nondairy milk. Process until smooth and well blended.
  3. Transfer to a shallow bowl. (The batter will be thick)
  4. Heat a thin layer of oil in a large skillet over medium-high heat.
  5. Dip the artichoke hearts in the batter, turning to coat all over, then add them to the hot pan, working in batches if needed.
  6. Cook until nicely browned on both sides, turning once.
  7. Serve hot, with lemon wedges.
http://www.onegreenplanet.org/foodandhealth/recipe-walnut-crusted-artichoke-hearts/

Комментариев нет:

Отправить комментарий