В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 23 мая 2018 г.

Sage, Onion, and White Bean Soup

This creamy roasted onion, sage, and white bean soup is a perfect showstopping soup to start off your holiday party or simply to keep you happy, healthy, and warm through the winter!

SAGE, ONION, AND WHITE BEAN SOUP [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 pounds white onions
  • 5 garlic cloves, peeled
  • 2 cans white beans
  • 2 cups almond milk
  • 2 cups vegetable stock
  • 4 tablespoons chopped sage
  • 1/2 teaspoon salt and pepper

PREPARATION

  1. Pre-heat your oven to 400°F.
  2. Peel and quarter your onions. Place them in a roasting tin along with your garlic—drizzle with a little bit of olive oil and sprinkle with salt and pepper.
  3. Cook for 40 minutes.
  4. Bring the stock to a boil, add the beans, almond milk, and 1 tablespoon of the sage.
  5. Bring the stock back to a simmer, then remove from the heat.
  6. Once the onions are roasted and soft, remove from the oven and place in a blender along with the stock and salt and pepper. Blend until smooth.
  7. Stir in the rest of the sage and serve with a little drizzle of olive or truffle oil and a sprig of sage.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/sage-onion-white-bean-soup-gluten-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий