В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 13 мая 2018 г.

Carrot Beet Angel Hair Pasta With Spicy Pistachio Pesto

Finally a pasta dish that you can feel good about eating in big quantities! This pasta is so luscious, and is filled with a wonderful mix of fiber, antioxidants, and heart-healthy fats.

CARROT BEET ANGEL HAIR PASTA WITH SPICY PISTACHIO PESTO [VEGAN]

INGREDIENTS

FOR THE SALAD:

  • 1 large beetroot, peeled 1 carrot
  • 2 cups mixed greens

FOR THE PESTO:

  • 1/4 cup pistachio nuts
  • 1/4 cup pine nuts
  • 1/2 tablespoon nutritional yeast 1/2 cup mint leaves
  • 1/4 teaspoon chilli
  • 2 tablespoons fresh lime juice
  • 1 1/2 tablespoons olive oil Pinch celtic sea salt

PREPARATION

  1. Peel beetroot and wash thoroughly. Using a Vegetable Spiraliser, slice beetroot to form angel hair pasta.
  2. Soak beetroot in filtered water for 5 minutes with a pinch of Celtic sea salt.
  3. Rinse and repeat process 4 times until food colouring minimises.
  4. Slice carrot using the Vegetable Spiraliser.
  5. Place in large mixing bowl with beetroot and mixed greens.
  6. Place pesto ingredients, except olive oil, in mini prep and blend thoroughly.
  7. Drizzle oil into mini prep, at end of processing pesto ingredients, and blend for 30 seconds.
  8. Massage pesto mixture into salad thoroughly using hands.
  9. Garnish with chopped pistachio and mint.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/carrot-beet-angel-hair-pasta-with-spicy-pine-nut-and-pistachio-pesto/

Комментариев нет:

Отправить комментарий