В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 22 мая 2018 г.

BBQ Pork Belly

BBQ Pork Belly and salads on the plate.
Our summertime in Japan was nothing, but a sweet and precious one. Our children had a wonderful time reconnecting with their grandparents. We mostly enjoyed my mom’s simple yet delicious home cooked meals and once in a while we took my parents out to enjoy well-marbled wagyu meat in yakiniku restaurants. One of the things we did miss though is firing up the grill in our backyard, smelling the delicious smoke mixing with the summer air, and watching Mr. JOC with his grilling utensils in action.
BBQ Pork Belly
Ingredients
Instructions
  1. Grate onion and ginger and add in a medium mixing bowl.
  2. Add chopped green onion, soy sauce, sake, honey, and ketchup.
  3. Add minced garlic, sesame seeds, and chopped red chili pepper.
  4. Add the pork belly and marinade in the large baking pan or container. Cover and refrigerate for at least 4 and up to 12 hours.
  5. Prepare a hot (450°F / 230°C) charcoal or gas grill fire. Clean and lightly oil the grill grate. For the best flavor, go with charcoal grill. Remove the pork belly from the marinade and let any excess drip off; discard the marinade. Grill the pork belly, flipping once, until done to your liking, about 2-4 minutes total. Transfer to a serving platter. You can pan fry or use cast iron skillet to grill the meat indoor as well.

https://www.justonecookbook.com/bbq-pork-belly/

Комментариев нет:

Отправить комментарий