В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 22 мая 2018 г.

Chicken Katsu Don

Chicken Katsu Don | Easy Japanese Recipes at JustOneCookbook.com
A more typical Katsudon is served with Tonkatsu (deep-fried pork cutlet). Chicken Katsudon is also a favorite, especially with the children. It’s a popular lunch dish in Japan where you can find it on the menu at every corner shops, cafeterias and restaurants. My mom always make Chicken Katsu with chicken tenders so that’s how I make it, but you can use chicken breasts or thighs.  If you use chicken breasts, make sure to cut each piece thin so it will cook faster (Here’s the basic cutting technique to cut breast thin). 
Chicken Katsu Don
Ingredients
Seasonings:
Instructions
  1. Gather all the ingredients.
  2. Dust salt and pepper on chicken tenders and dredge in the flour, the beaten egg (1 egg) and the panko.
  3. Heat ½ inch of oil in a frying pan and deep fry at 350F (180C) until golden brown. Take out the chicken and drain extra oil on paper towel.
  4. Slice onion and make dashi stock.
  5. In a frying pan, bring Seasonings and onion to a boil. Lower the heat to medium and cook onion until wilted.
  6. Put chicken katsu in it and turn the heat up to medium high heat. Pour and distribute beaten egg (2 eggs) evenly.
  7. When egg is half cooked, add mitsuba and turn off the heat. Serve rice in a Donburi bowl and put Chicken and egg mixture on top. Serve with Ichimi togarashi (chili pepper) on the side.

https://www.justonecookbook.com/chicken-katsu-don/

Комментариев нет:

Отправить комментарий