В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 23 мая 2018 г.

Pumpkin Minestrone

This lovely soup is a tasty combination of pumpkin, hearty white beans, kale, and tomatoes! Try it as an appetizer, or as a meal served with crusty bread for dipping.

PUMPKIN MINESTRONE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1 pumpkin
  • 1 15-ounce can white beans
  • 2 stalks celery, diced
  • 2 onions, diced
  • 1 clove garlic
  • 1 15-ounce can diced tomatoes
  • 3 cups vegetable broth
  • 1 large handful kale or chard, chopped
  • Parsley, for garnish, chopped

PREPARATION

  1. Peel the pumpkin. Cut in half and remove seeds.
  2. Peel the onion. Wash celery stalks. Dice pumpkin, onion, and celery.
  3. Heat a tablespoon of coconut or olive oil. Add the diced vegetables and saute them for about 5 minutes. After about two minutes, add the garlic.
  4. Add the chopped tomatoes and vegetable broth. Reduce heat and let simmer for about 15 minutes.
  5. Now, add the beans and the kale/chard. Let simmer for another 5-10 minutes.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pumpkin-minestrone/

Комментариев нет:

Отправить комментарий