В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 24 мая 2018 г.

Orange Maple Glazed Brussels Sprouts


Super simple brussel sprout side dish with all of the seasonal winter flavors! These flavorful and sweet sprouts are beautifully paired with coconut and walnuts.

ORANGE MAPLE GLAZED BRUSSELS SPROUTS [VEGAN, GRAIN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1-pound Brussels sprouts
  • 2 tablespoons vegetable oil
  • 1/4 cup freshly squeezed orange juice from navel orange
  • 1 tablespoons balsamic vinegar
  • 2 teaspoons maple syrup
  • 1 clove garlic minced
  • Salt and pepper to taste
  • 1 pinch of chili flakes (optional)
  • 1/2 cup hazelnuts roughly chopped
  • 1/4 cup unsweetened coconut chips
  • 2-3 tablespoons pomegranate arils

PREPARATION

  1. Trim the ends of the Brussels sprouts by cutting off the white part. Save any of the outer leaves to toss in the skillet. Cut the Brussels sprouts in half.
  2. In a large skillet, heat cooking oil over medium heat. Toss in the Brussels sprouts so cut side is face down. Cover and allow to cook for 3-4 minutes.
  3. Meanwhile, whisk together the orange juice, maple syrup, vinegar, garlic, salt, pepper, and chili flakes (if using) in a small bowl.
  4. Pour the glaze into the skillet and stir the brussels around in the glaze.
  5. Allow to cook for 2-3 minutes, when the glaze starts to thicken. Toss in the chopped hazelnuts, coconut chips, and pomegranate and remove from heat.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/orange-maple-glazed-brussels-sprouts-grain-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий