В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 24 мая 2018 г.

Carrot Bulgar Porridge


Hearty porridges are the perfect start to cold mornings. Bulgar is an ancient grain with a chewy texture, making it a great candidate for a breakfast that'll keep you full until lunchtime. It's sweetened naturally and topped with fruit, with the addition of carrots for extra nutritional value.

CARROT BULGAR PORRIDGE [VEGAN]

INGREDIENTS

FOR THE PORRIDGE:

  • 3/4 cups baby carrot
  • 3 cups unsweetened almond milk
  • 1 teaspoon vanilla powder
  • 1 tablespoon date syrup
  • 3/4 cup bulgur
  • A pinch of salt

FOR THE TOPPING:

  • 1 tablespoon chia seeds
  • 1/2 cup pomegranate seeds
  • 1 tablespoon slivered almond

PREPARATION

  1. In a food processor, grind baby carrots as smooth as possible.
  2. Heat a nonstick pan and add almond milk to it.
  3. At the first boil add all the porridge ingredients and cook uncovered for 8-10 minutes or until bulgur softens and you get the desired thickness.
  4. Turn off the flame and add the toppings and serve warm.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/carrot-bulgar-porridge-vegan/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=b9e9a8bc03-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-b9e9a8bc03-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий