В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 мая 2018 г.

Fiery Thai Soup

Creamy, spicy, and flavored with ginger! The black rice noodles give the soups some color and contrast to the firey orange base!

FIERY THAI SOUP [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1-liter vegetable broth
  • 1 can coconut milk
  • 3 tablespoons soy sauce
  • 2 teaspoons red curry paste
  • 1 red pepper
  • 9-ounces brown mushrooms
  • 3 1/2-ounces black rice noodles (it is also normal soup or glass noodles)
  • 1 tablespoon coconut oil (or olive oil)
  • 1 thumb piece of ginger
  • Salt and pepper
  • Chili powder
  • Chilli threads for garnish and cut on the plaster

PREPARATION

  1. Peel the ginger, this is best done with a teaspoon, so you simply rub the bowl with the spoon, and chop small.
  2. Wash the pepper, remove seeds and also divide into small pieces. Now clean the mushrooms and slice them. The noodles are best cooked separately shortly before al dente. If you want to save a pot, then you can also boil it in the broth.
  3. Heat the oil in a saucepan,  add the curry paste to the pan and fry, and sauté the ginger and mushrooms.
  4. Deglaze with the broth, add the coconut milk and bring to a boil.
  5. Add the pepper cubes to the soup, stir in the soy sauce and simmer the soup for about 5 minutes.
  6. Season with salt, pepper, and chili powder, add the noodles, garnish with chili threads and serve.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/fiery-thai-soup/

Комментариев нет:

Отправить комментарий