В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 14 декабря 2020 г.

Golden Pineapple Curry


The inspiration for this dish hails from Malaysia. Traditionally served with prawns

and made with plenty of oil, this version is oil free and uses tofu (because tofu is boss). Any dish in Malaysia or Indonesia that has the word "Lemak" in it is guaranteed to be rich and delicious. This is no exception.

Golden Pineapple Curry [Vegan]

Ingredients


Curry Sauce:
  • 5 large garlic cloves, peeled and left whole
  • 2 small shallots, peeled and left whole
  • 1 thumb sized piece of ginger, peeled and left whole
  • 1 thumb sized piece of fresh turmeric, peeled and left whole
  • 4 dried red chilies, stem taken off and left whole
  • 1 teaspoon sea salt
  • 3/4 cup water
Additional Ingredients:
  • 1 1/2 cups full fat coconut milk
  • 1 cup cauliflower, cut into bite-sized pieces
  • 1 bell pepper, cut into chunks
  • 2 cups green cabbage, sliced
  • 1 cup pineapple, cut into bite-sized pieces
  • 2 cups firm tofu, cut into bite-sized pieces
  • 1 cup cilantro

Preparation

  1. Make the curry sauce by placing all of the sauce ingredients into a blender and blending until completely smooth, about 2 minutes.
  2. Pour the sauce into a pan, turn the heat to medium – low and add the coconut milk, cauliflower, bell pepper, cabbage, pineapple, tofu, and cilantro.
  3. Gently stir and cook covered for 25-30 minutes or until the veggies are a good tenderness for you.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/rich-pineapple-curry-lemak/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий