В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 29 декабря 2020 г.

MARINATED LOIN

This very Mexican recipe of pork tenderloin in a delicious and traditional marinade, sauce based on guajillo chiles and wide in which the meat is cooked and it will leave it super juicy and with a great flavor. Do not stop trying it.

MARINATED LOIN

Ingredients

6 Portions
  • 1 pork tenderloin, (1.5 kg)
  • 1 tablespoon salt
  • 10 guajillo chilies, deveined and seedless
  • 5 ancho chili peppers, deveined and seedless
  • 2 cloves garlic, without shell
  • 1 tablespoon oregano
  • 2 tablespoons raw sugar
  • 1 twig cinnamon
  • 6 whole black peppers
  • 1/2 cups apple vinegar
  • 1/2 cups Water
  • 1 tablespoon salt

Preparation

Preheat the oven to 180 °.
Tie the back with the hemp thread and season it.
Blend the chilies, garlic, oregano, mashed sugar, cinnamon, pepper, vinegar and water.
Add the grind to the loin and marina 1 hour.
Season and put in the oven and bake for 2.5 hours covering the mold with aluminum foil.

https://us.kiwilimon.com/recipe/meat-and-chicken/marinated-loin 

Комментариев нет:

Отправить комментарий