В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 24 декабря 2020 г.

Black Bean and Spaghetti Squash Casserole


Looking for something quick, easy, and filling? Look no further than this casserole.

Spaghetti squash noodles are mixed with vegan feta, black beans, savory tomatoes, and spinach, then baked until warm and bubbly. Serve on its own or with bread on the side.

Black Bean and Spaghetti Squash Casserole [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 small spaghetti squash
  • 1 small tomato, diced
  • 1 cup black beans
  • 1 cup tightly packed baby spinach, julienned
  • 2 scallions, chopped
  • 1/3 cup vegan feta cheese
  • vegan egg (1 tablespoon ground flax seeds, plus 3 tablespoons water)
  • 1 teaspoon coriander
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon pepper
  • 1/2 teaspoon garlic powder

Preparation

  1. Cut spaghetti squash in half. Fill a pan with a 1/2 inch of water and place the squash halves cut side down. Bake for 30 minutes at 375ºF or until soft. Let cool and scrap insides of squash out with a fork. It will look like long spaghetti noodles. Squeeze out the noodles a bit if they are very watery.
  2. In a bowl, add remaining ingredients to the squash and mix well so that the squash isn't clumped up.
  3. Bake at 375ºF for 30 minutes or until the top is crispy.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/black-bean-and-spaghetti-squash-casserole/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий