В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 21 декабря 2020 г.


This Autumn Pumpkin Oatmeal is so cozy and comforting. Top it with pumpkin seed

butter and caramelized bananas to complete the autumnal theme. Other toppings, such as chocolate chips or crunchy granola, are equally as delicious. Enjoy!  

Autumn Pumpkin Oatmeal [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 1 cup rolled oats (can be gluten-free)
  • 2 cups non-dairy milk or water
  • 1/2 cup pumpkin puree
  • 1/2 teaspoon cinnamon
  • 1/4 teaspoon ginger
  • 1/8 teaspoon nutmeg
  • A pinch of salt
  • 2 tablespoons pure maple syrup
  • Toppings of choice: I recommend pumpkin seed butter, nuts/seeds, cinnamon, and banana slices

Preparation

  1. Heat nondairy milk or water in a small saucepan and bring to a boil. Add oats and reduce heat to a medium-low simmer.
  2. Stir in pumpkin and spices, and continue to cook for about 10 minutes, until most liquid has been absorbed and the oats are nice and creamy.
  3. Remove from heat and stir in maple syrup.
  4. Pour into cozy bowls, top with pumpkin seed butter and/or your favorite toppings, and enjoy!

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/autumn-pumpkin-oatmeal-vegan-gluten-free/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий