В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 29 декабря 2020 г.

PORK TENDERLOIN WITH GLAZED BACON

Pamper the family with this exquisite pork loin, wrapped in bacon, and glazed with apricot jam. It is very juicy and is an excellent option to prepare in any meeting, a recipe very easy and surrendering.

PORK TENDERLOIN WITH GLAZED BACON

Ingredients

10 Portions
  • 3 tablespoons raw sugar
  • 1 teaspoon salt
  • 1 tablespoon paprika
  • 1/2 teaspoons garlic powder
  • 1/2 teaspoons black pepper
  • 1 pork tenderloin, 2 kg approximately
  • 2 tablespoons oil
  • 1 cup apricot jam
  • 2 tablespoons soy sauce
  • 1/2 teaspoons marjoram
  • 1/2 teaspoons thyme
  • 1/2 teaspoons oregano
  • to taste salt and pepper
  • 200 grams bacon

Preparation

Preheat the oven to 180 ° C.
Mix the sugar with salt, paprika, garlic powder, pepper.
Spread the pork loin with the previous mixture.
Heat the oil over high heat, seal the back on all sides. Reservation.
Mix the jam with soy sauce, marjoram, thyme, oregano, salt and pepper.
On a wooden board spread the strips of bacon and place the loin of pork, wrap the loin.
Place on a tray and with a brush spread the jam. Cover with aluminum foil and bake for 1 hour.
Let stand 10 minutes before serving.

https://us.kiwilimon.com/recipe/meat-and-chicken/pork/pork-loin/pork-tenderloin-with-glazed-bacon 

Комментариев нет:

Отправить комментарий