В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 21 декабря 2020 г.

Firey Koshari


Koshari, one of Egypt’s national dishes, is an unusual mix of rice, noodles, and

lentils, served with a spicy tomato sauce. Beloved at breakfast, it can be found on every street corner in Cairo.   

Firey Koshari [Vegan]

Ingredients

  • 1 red onion
  • 3 tablespoons olive oil
  • 1 1/2 tablespoons ground cumin
  • 1 tablespoon coriander seeds
  • 1 1/2  teaspoons red pepper flakes
  • 1 teaspoon ground paprika
  • 1/2 teaspoon ground allspice
  • One 14.5-ounce (411 g) can diced tomatoes
  • 1 1/2 cups (150 g) ditalini or other small macaroni
  • 1/2 cup (100 g) long-grain white rice
  • 1/3 cup (75 g) red lentils
  • 1 red jalapeño or other fresh red chile
  • 2 tablespoons white wine vinegar
  • Salt and freshly ground black pepper

Preparation

  1. Slice the onion into thin rings.
  2. Heat 1 tablespoon of the oil in a sauté pan over medium-high heat. Add the onions and reduce the heat to medium-low. Cook for about 15 minutes, until golden brown. Transfer to a bowl and set aside.
  3. Add the remaining 2 tablespoons oil to the pan. Add the cumin, coriander, red pepper flakes, paprika, and allspice. Toast for about a minute, stirring constantly.
  4. Add the tomatoes and 2 cups (480 ml) hot water, stirring well. Stir in the macaroni, rice, and lentils.
  5. Slice the jalapeño into thin rings and add to the pan.
  6. Reduce the heat to low, cover the pan, and simmer for 10 minutes, until the liquid has reduced by half.
  7. Add the vinegar and season to taste with salt and pepper. Simmer for another 5 minutes uncovered, stirring occasionally.
  8. Serve hot, topped with the browned onions.

    https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/firey-koshari-vegan/ 

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий