В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 28 декабря 2020 г.

Kale and Enoki Mushroom Salad


Sauteed enoki mushrooms and fresh fruit sit atop a bed of massaged kale in this

flavorful and filling salad.

Kale and Enoki Mushroom Salad [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • 4 cups packed kale, washed and ripped
  • Juice of 1 lemon
  • 1/4 teaspoon salt
  • 1 tablespoon olive oil
  • 1 tablespoon nutritional yeast
  • Salt and freshly ground pepper, to taste
  • 2 cups enoki mushrooms
  • 1/2 tablespoon sesame oil
  • A splash of balsamic vinegar
  • 1 apple, halved and sliced
  • A handful of pomegranate seeds

Preparation

  1. In a large bowl mix together to kale, lemon juice, salt, olive oil, nutritional yeast, and pepper. Massage the kale between your fingers until the seasoning is distributed and the kale leaves are softened. Set aside.
  2. Heat the sesame oil in a skillet over medium-high heat. Once hot, add the mushrooms and keep moving them around the pan while they cook. Once they've softened, add a splash of balsamic vinegar to the pan. It should sizzle nicely. Add in desired amounts of salt and pepper and keep frying. After about 2 minutes, they should look soft and noodle-like. Remove from heat.
  3. To plate, distribute the kale between your bowls, top with apple slices, mushrooms, and pomegranate seeds. Serve immediately.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/kale-and-enoki-mushroom-salad/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий