В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 16 декабря 2020 г.

Homemade Ponzu Sauce


Japanese Condiment: Ponzu Sauce. Enjoy making this all-purpose Japanese citrus sauce at home!

Homemade Ponzu Sauce

INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

    Ponzu Sauce Ingredients containing kombu, lemon, bonito flakes, mirin, and soy sauce.
  2. Combine all the ingredients in a sterilized mason jar and mix well.

  3. Steep in the refrigerator overnight (minimum), for several days, or for up to a week. Some restaurants steep for a month, especially if you make a big batch.

  4. After steeping, drain over a sieve to get rid of katsuobushi and kombu. You can use leftover kombu and katsuobushi to make homemade furikake (Japanese rice seasoning).

To Store
  1. You can keep homemade ponzu in the mason jar for up to 1 month (to be safe); however, if you substitute mirin with water and sugar, please use it within a week. When you use ponzu, make sure not to cross-contaminate. The sauce can last for 6-12 months if you sanitize and keep everything clean during making the ponzu.

https://www.justonecookbook.com/ponzu-sauce/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий