В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 12 декабря 2020 г.

Japanese Sake-Steamed Clams


Sake-Steamed Clams made in 10 minutes with just 5 ingredients!  Sake brings out amazing flavors from the clams; simplicity at its best!

Japanese Sake-Steamed Clams

INGREDIENTS
  • ¾ cup sake
  • 1 Tbsp ginger (julienned)
  • 1.5 lbs Manila Clams/Littleneck Clams (de-grited, see Notes)
  • 1 dried red chili pepper
  • freshly ground black pepper
  • 1 green onion/scallion (chopped)
INSTRUCTIONS
  1. In a large frying pan, add the sake and ginger and bring it to a boil.
  2. Add the clams and a red chili pepper. Place the lid and steam on high heat for a few minutes until all the clams open.
  3. Remove the lid and add freshly ground black pepper and green onion. Shake the pan to make sure the clams are not over-lapping each other.
  4. Serve with the soup and eat while warm.

https://www.justonecookbook.com/japanese-clams-sake-steamed-clams/?utm_source=convertkit&utm_medium=email&utm_campaign=%F0%9F%8E%84New+Recipes+for+The+Holidays+%2B+%F0%9F%8D%B1Ekiben%3A+Japanese+Railway+Bento+%2B+%F0%9F%8E%81Book+Giveaway%20-%204942644 

Комментариев нет:

Отправить комментарий