В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 5 декабря 2020 г.

Otoro Sushi Two Ways


Otoro Sushi - Enjoy the most valued part of the tuna belly with sushi in two ways, seared and drizzled with yuzu juice or just with a touch of soy sauce. Either way, the sushi literally melts in your mouth!

Otoro Sushi Two Ways

INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

    Otoro Sushi Ingredients
  2. Remove the skin and trim around the piece.
  3. Slice to desired thickness. Due to the high fat content, a thinner slice is recommended.
  4. Scrape the meat off from the skin. This part is considered one of tuna’s most delicious part and you can use it to make Negitoro Don.
  5. With a kitchen blow torch, sear the Otoro to bring out the latent umami flavors.
  6. Place on the sushi pillows… and squeeze yuzu juice on top of the seared Otoro. Serve with soy sauce, wasabi, and sushi ginger.

https://www.justonecookbook.com/otoro-sushi-two-ways/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий