В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 декабря 2020 г.

ZUCCHINI SOUP WITH POBLANO CHILI

This easy and delicious recipe for Mexican pumpkin soup is ideal to accompany all your dishes. The best thing is that it has a touch of poblano pepper that will give it a unique flavor. Don't miss out on this tasty pumpkin soup!

ZUCCHINI SOUP WITH POBLANO CHILI

Ingredients

6 Portions
  • 3 tablespoons vegetal oil
  • 1 cup onion, finely chopped
  • 1 cup whole kernel corn, yellow
  • 1 cup tomtato, cut into small cubes
  • 2 cups pumpkin, cut into small cubes
  • 1 cup rajas poblanas, cut into thin strips
  • 4 cups chicken soup
  • 2 tablespoons epazote
  • enough epazote, to decorate
  • enough lemon, To accompany

Preparation

In a pot add the oil and fry the onion, tomato and squash until soft.
Add the corn kernels, the slices to the pot and cook for 5 minutes.
Add the chicken broth, the epazote and cook for 20 min over medium heat.
In a deep plate, serve the soup and decorate with some epazote leaves. Accompany with a rich orange and lemon water.

https://us.kiwilimon.com/recipe/soups/zucchini-soup-with-poblano-chili 

Комментариев нет:

Отправить комментарий