В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 1 марта 2016 г.

Roasted Acorn Squash with Maple and Red Pepper Flakes

Roasted Acorn Squash with Maple and Red Pepper Flakes
This is a song about a fall-y goard-y side dish. The name says it all. It's easy, and it's
sweet, and it's spicy, and you want it. Fa la la la la. End of song.
Serves 3 as a side
  • 1medium acorn squash, cored and cut into wedges
  • 2tablespoons olive oil
  • 1/4cup (scant) maple syrup
  • Pinch salt
  • Red pepper flakes (to your desired spiciness; I like a good hit)
  1. Preheat oven to 400° F.
  2. Toss the squash wedges in a large bowl with olive oil and maple syrup.
  3. Spread into one layer on a baking sheet, and then sprinkle with salt and red pepper flakes. Roast for 40 to 50 minutes or until squash is cooked through.
http://food52.com/recipes/32064-roasted-acorn-squash-with-maple-and-red-pepper-flakes

Комментариев нет:

Отправить комментарий