В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 7 мая 2018 г.

Herbed Celeriac Purée With Sautéed Chanterelle Mushrooms


Celeriac, also known as celery root, is the perfect substitute for mashed potatoes. Its puréed texture is creamy, yet less starchy than regular potatoes and its basic flavor makes it perfect for seasoning and pairing with more flavorful vegetables. The mushrooms that top the purée in this dish add a burst of flavor and meaty texture.

HERBED CELERIAC PURÉE WITH SAUTÉED CHANTERELLE MUSHROOMS [VEGAN]

INGREDIENTS

For the Celeric Purée:
  • 2 medium celery roots, peeled and chopped into 2 inch cubes
  • 2 cups cauliflower florets
  • 4 cups vegetable broth
  • 1 cup unsweetened, unflavored non-dairy milk
  • 1/2 medium yellow onion, diced
  • 2 tablespoon olive oil
  • 1 tablespoon chopped fresh rosemary, thyme, and sage
  • Salt and pepper, to taste
For the Mushrooms:
  • 1/2 pound chanterelles, cleaned, halved if large
  • 1/2 tablespoon olive oil
  • Salt and pepper, to taste

PREPARATION

To Make the Celeriac Purée:
  1. Bring vegetable broth, milk, and salt to a boil in a large saucepan.Reduce heat to medium, add in yellow onion and simmer for 15-20 minutes or until vegetables are tender.
  2. Drain liquid into a bowl and reserve for later use.
  3. Place vegetables and herbs into a food processor and add 2 tablespoons of olive oil, plus 2 tablespoons reserved broth and purée until smooth and creamy. Add extra broth if creamier texture desired.
To Make the Mushrooms:
  1. Heat olive oil in a skillet over medium heat. Add chanterelles and cook covered 5-7 minutes. Add salt and pepper and continue to cook for another 2-3 minutes, until tender. Top purée with mushrooms and serve while warm.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/herbed-celeriac-puree-with-sauteed-chanterelle-mushrooms/

Комментариев нет:

Отправить комментарий