В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 7 мая 2018 г.

Pasta Mushroom Stir-Fry


This beautiful and simple dish is made from White Button mushrooms tossed in warm oil flavored with fresh parsley leaves and cooked in red wine vinegar. The mushrooms are folded in gluten-free lentil pasta and seasoned with salt and pepper. This takes only 10 minutes to prep and 10 minutes to cook, making it a quick dinner or lunch.

PASTA MUSHROOM STIR-FRY [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 teaspoon dried garlic
  • 1 teaspoon onion powder
  • 1/4 cup chopped fresh parsley
  • 2 tablespoons low-sodium tamari
  • 1/4 cup red wine vinegar
  • 2 cups White Button mushrooms, sliced
  • 3 cups cooked lentil pasta
  • 1/2 teaspoon crushed black pepper
  • Salt, to taste

PREPARATION

  1. Heat oil in non-stick pan, add garlic, onion powder, and parsley and sauté for 30 seconds.
  2. Add soy sauce and red wine vinegar and put the flame to medium and bring to a boiling point, about 30 seconds.
  3. Toss in mushrooms and cook until mushrooms are tender and cooked thoroughly.
  4. Fold in pasta, salt, and pepper and mix very well.
  5. Turn off the flame and serve warm.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pasta-mushroom-stir-fry/

Комментариев нет:

Отправить комментарий