В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 16 июля 2019 г.

Pumpkin Pie Waffles With Cream Cheese Icing

This is one of those waffle recipes that you must try! Waffles are always a delicious way to start your day, and this cashew based cream cheese icing on top really elevates the classic dish.

Pumpkin Pie Waffles With Cream Cheese Icing [Vegan]

Ingredients

For the Pie:

  • 1 cup oat flour
  • 1/4 cup almond flour
  • 2 tablespoons tapioca flour
  • 2 teaspoons pumpkin pie spice (cinnamon, ginger, nutmeg, cloves)
  • 1 cup vegan milk
  • 1/4 cup pumpkin puree

Cashew Cream Cheese Icing:

  • 1 cup soaked or boiled cashews
  • 1/2 cup water
  • 2 tablespoons agave or pure maple syrup
  • Juice of one lemon
  • 1 teaspoon vanilla extract

Preparation

  1. Start by heating your waffle iron and lightly coat it in oil so the waffles don’t stick. Next add all the waffle batter ingredients to a blender and blend on high for at least a minute so the batter is very smooth and there are no oat chunks.
  2. Start cooking the waffles in your waffle maker until there is no batter left. While they’re cooking start on the icing.
  3. Add all the Icing ingredients to your blender. Blend on high for at least a minute so that it’s very smooth. If you need to add more water depending on how thick or thin you’d like it add it slowly. Do the same with the liquid sweetener if you’d like it sweeter.
  4. Pour all the icing your heart desires over your waffles and enjoy!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/pumpkin-pie-waffles-with-cream-cheese-icing-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий