В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 3 апреля 2020 г.

Mu Ssam: Korean White Radish Wraps

Mu Ssam is a Korean dish that is traditionally served on special occasions because it's so elegant ad beautiful but, these mini wraps do take a bit of time to prepare. This delightful finger food is crunchy, refreshing, and tangy. It's perfect to start or finish a heavy meal as its light, sharp flavor makes for the perfect palate cleanser.

Mu Ssam: Korean White Radish Wraps [Vegan, Gluten-Free]

Ingredients

  • Korean radishes, as needed
  • Carrots, as needed
  • Cucumber, as needed
  • Ginger, as needed
  • Vinegar, as needed
  • Salt, as needed
  • Sugar, as needed

Preparation

  1. After slicing the radish very thinly, soak them in a sweet and sour pickling liquid (you can make this pickling liquid to taste) made of vinegar, salt, and sugar. This softens the radish for easier rolling and gives it a tangy flavor. Side note, if you can’t find Korean radish, it’s okay to use radishes from your local grocery store. Just find one that’s big and round enough, so when cut, it can be used as a wrapper.
  2. Julienned carrots, cucumbers, and ginger are soaked in the same liquid.
  3. Place these vegetables on the slice of radish and roll them up in the radish wrapper.
  4. Before serving, a mix small amount of wasabi and water together and drizzle it over the wraps to balance the acidity and to add a little heat.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/mu-ssam-korean-white-radish-wraps/

Комментариев нет:

Отправить комментарий