В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 11 мая 2020 г.

Japanese Pickled Cabbage

A light blue ceramic bowl containing Japanese Pickled Cabbage.
Brined in salt, kombu and chili flakes, this palate-cleansing Japanese Pickled Cabbage makes a perfect accompaniment to a traditional Japanese meal.

Japanese Pickled Cabbage

INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.
    Tsukemono Ingredients 2
  2. Discard the cabbage core and cut cabbage into 1-2” pieces.
  3. Cut cucumber in in half and peel. Then cut in half lengthwise and into thin slices diagonally.
  4. Remove seeds from the red chili (if you prefer less spicy) and cut into rounds. When handling the seeds, avoid touching with your bare hands/fingers.
  5. Toast kombu over open flame so that the kombu will become tender and easier to cut into thin strips.
  6. Put all the ingredients in the airtight plastic bag and add 1 ¼ tsp. kosher salt.
  7. Rub with hands until the cabbage softens. Remove the air and close the plastic bag tightly.
  8. Place the bag under the heavy object and let it pickled in a cool place or in the fridge for 2-3 hours.
  9. Once the cabbage is pickled, take out and squeeze the excess liquid out. You can save it in the refrigerator for up to 2-3 days.
  10. Sprinkle white sesame seeds and drizzle a little bit of soy sauce.

https://www.justonecookbook.com/tsukemono-pickled-cabbage/

Комментариев нет:

Отправить комментарий