В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 28 мая 2020 г.

Parmesan Crusted Pesto Tilapia with Roasted Tomatoes

Parmesan Crusted Pesto Tilapia with Roasted Tomatoes
A light, simple and delightful tilapia fillet topped with melted parmesan, basil pesto and roasted tomatoes.

Parmesan Crusted Pesto Tilapia with Roasted Tomatoes

ingredients
  • 4 (6 ounce) tilapia fillets
  • salt and pepper to taste
  • 1/2 cup parmigiano-reggiano (parmesan), grated
  • 4 cups cherry tomatoes or small tomatoes on the vine
  • 1/4 cup basil pesto
directions
  1. Season the fillets with salt and pepper, sprinkle on the parmesan and broil along with the cherry tomatoes until the parmesan is golden brown and the fish is no longer translucent, about 10-12 minutes. (Tip: Broil the tomatoes on aluminum foil to catch all of the juices.)
  2. Serve the fish topped with pesto and roasted tomatoes.
https://www.closetcooking.com/tilapia-with-pesto-and-roasted-tomatoes/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20200521

Комментариев нет:

Отправить комментарий