В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 29 мая 2020 г.

Two-Pea Pesto Chicken Salad

Two-Pea Pesto Chicken SaladTwo-Pea Pesto Chicken SaladTwo-Pea Pesto Chicken Salad

















Pile this chicken salad on thick slices of toast, stuff into a pita, scoop onto greens, or use as
a filling for lettuce wraps. Your roommate will make this into a sandwich when she gets home from work. 

Two-Pea Pesto Chicken Salad

Ingredients 
  • 1 store bought rotisserie chicken (or a homemade whole roast chicken)
  • 1 cup full-fat Greek yogurt
  • 6 ounces basil pesto (homemade or store-bought)
  • 1 heaping cup frozen peas, thawed
  • 1/2 cups roughly chopped sugar snap peas
  • Directions
  • Pull all the meat from the chicken and place in a large bowl. This will feel a little barbaric; embrace it. With two forks, shred the meat into bite-sized pieces. Roughly chop any large pieces of skin that remain, and add them back to the bowl.
  • Add the yogurt and pesto; season with salt and pepper. Stir to thoroughly coat. Then fold in both kinds of peas.
https://food52.com/recipes/30504-two-pea-pesto-chicken-salad

Комментариев нет:

Отправить комментарий