В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 29 мая 2020 г.

Spicier Curry Chicken Salad

















My curried chicken salad is much spicier, thanks to a heaping tablespoon of curry powder and a pinch of cayenne pepper (but adjust according to the spiciness of your curry powder). Lots of crunchy celery goes in (because I love celery), along with halved red grapes for sweetness.

Spicier Curry Chicken Salad

Ingredients 
  • 1 pound boneless, skinless chicken breasts, cooked and chopped into bite-size pieces
  • 2 tablespoons finely diced shallots
  • 1/4 cup diced celery, plus 1 tablespoon chopped leaves
  • 1/2 cup halved red grapes
  • 1 tablespoon lemon juice, or to taste
  • 2 tablespoons mayonnaise
  • 1 tablespoon curry powder
  • 1 pinch cayenne pepper
  • 1 pinch sugar
  • Kosher salt and freshly ground black pepper, to taste
  • White sandwich bread or Little Gem lettuce cups, for serving
  • Directions
  • In a large bowl, stir together the chicken, shallots, celery, celery leaves, grapes, lemon, mayo, curry powder, cayenne pepper, sugar, salt, and pepper until fully incorporated. Let sit in the fridge for a couple hours (or overnight) before eating. Tastes better that way, for some reason.
  • Serve between sandwich bread or in lettuce cups.
https://food52.com/recipes/80769-spicier-curry-chicken-salad

Комментариев нет:

Отправить комментарий