В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 25 мая 2020 г.

Roasted Fingerling Potatoes with Creamy Garlic Thyme Dip

Relatively simple if you have a high speed blender, plus it comes together in under 30 minutes! These fingerling potatoes cook quickly are so thick and buttery and the dip and thick, creamy and mmmm so garlicky!

Roasted Fingerling Potatoes with Creamy Garlic Thyme Dip [Vegan]

Ingredients

For the Potatoes:

  • 24 ounces fingerling potatoes sliced lengthwise
  • 1 teaspoon avocado oil optional
  • pinch of pink salt & pepper

For the Creamy Garlic Thyme Dip:

  • 1/2 cup raw, soaked cashews
  • 1/2 cup water
  • 1/2 tablespoon lemon juice
  • 1/2 teaspoon garlic powder
  • 1/2 teaspoon fresh thyme dried will work too
  • 1/2 teaspoon pink salt

Preparation

  1. Preheat oven to 425°F and line a baking sheet with parchment paper
  2. In a large bowl, toss the potato slices in oil and season with salt and pepper
  3. Spread the seasoned potatoes on the lined baking sheet and bake for 25-30 minutes until tender and golden
  4. While potatoes are cooking, prepare the Creamy Garlic-Thyme Dip by blending all dip ingredients in a blender, on high for 1-2 minutes until thick and creamy
  5. Serve potatoes war. Option to garnish with fresh thyme and a sprinkle of extra garlic powder if you are feeling wild!
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-fingerling-potatoes-creamy-garlic-thyme-dip-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий