В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 29 мая 2020 г.

Halfsies Chicken

















This is THE go-to recipe for my family and our relatives for when friends and family come over. It's technically a no-brainer when we invite people over and need to figure out what to cook. It's easy and scrumptious, which all of the best recipes are. Basically, you just throw 4 simple ingredients into a bag or container with the chicken, wait overnight, and let the marinade do the magic. It's called "halfsies" because all the ingredients are half of a regular measurement. Half a cup, half a tablespoon, et cetera—see? Super easy to remember, too!

Halfsies Chicken

Ingredients 
  • 2 pounds boneless, skinless chicken thighs
  • 1/2 cup sugar
  • 1/2 tablespoon salt
  • 1/2 tablespoon garlic powder
  • 1/2 teaspoon cayenne
  • Directions
  • Place chicken in a plastic bag or large bowl. Mix the rest of the ingredients in a small bowl. Add this sugar-salt mixture to the chicken and use your hands to disperse evenly.
  • Leave in the refrigerator for 10 to 20 hours. Halfway through, toss to evenly marinate.
  • Prepare a grill over medium heat. Take the chicken out of bag/bowl and place on grill. Grill until cooked through and golden brown, flipping halfway through—about 3 to 5 minutes on each side.
https://food52.com/recipes/75253-halfsies-chicken

Комментариев нет:

Отправить комментарий